Online coaching voor afvallen

online coaching voor afvallen

Afvallen kan een uitdagende en moeilijke reis zijn, en het kan lastig zijn om dit alleen te doen. Of je nu al een tijdje probeert om gewicht te verliezen of net begint, online coaching kan de extra ondersteuning bieden die je nodig hebt om je doelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden. Daarom is online coaching zo effectief voor afvallen. Met Freek’s ontspannen manier van afvallen leer je aan jezelf werken. Haal die fitte versie van jezelf weer terug!

Drie reden waarom online coaching voor afvallen goed is!

Met online coaching voor afvallen geven wij drie redenen waarom dit zo goed kan zijn:

  1. Persoonlijke aandacht en ondersteuning: Online coaching biedt een persoonlijke aanpak voor elk persoon, waarbij de coach zich richt op jouw specifieke behoeften tijdens een traject. Dit kan wisselen van het opstellen van een persoonlijk dieetplan, het ontwerpen van een op maat gemaakt trainingsprogramma, tot het bieden van continue ondersteuning en motivatie. Je begrijpt dat dit jouw doel op de langere termijn verder kan helpen.
  2. Flexibiliteit: Daarbij is online coaching voor afvallen veel meer flexibel dan fysieke coaching. Je kunt vragen stellen wanneer je maar wil en je hoeft niet te wachten op je afspraak of ergens af te spreken. Als je een drukke agenda hebt, dan is online coaching juist iets voor jou!
  3. Toegankelijkheid: Bij ons is online coaching toegankelijk. Je hebt meteen alle tools bij de hand om aan de slag te gaan met online coaching. Freek´s manier om jou te helpen is het inzetten van de juiste tools bij jouw behoefte op dat moment. Het is niet dat één dieet alles oplost. Leer daarom afslanken op een ontspannen manier.

De reden waarom Freek de coach voor jou is.

Afvallen met online coach

Allemaal toffe voordelen van online coaching voor afvallen, maar Freek kijkt verder dan alleen een eetpatroon op maat, flexibiliteit of een trainingsschema. Hij kijkt met je mee naar moeilijke situaties in je leven die van invloed zijn op je eetwijzen. Denk aan een voorbeeld dat je moeite hebt met je huidige werk en daarom wat meer gestrest bent. Je voelt je niet op je gemak en daarom ga je uit emotie ´s avonds eten. Een (neutrale) partner om mee te sparren kan veel positieve punten opleveren. Een dosis met jarenlange werkervaring en ervaring met obesitas gaan jou helpen om anders te leren kijken naar eten.

Twijfel niet langer. Neem vrijblijvend contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Error validating access token: The user has not authorized application 591315618393932.

Instagram

Error validating access token: The user has not authorized application 591315618393932.