Over Freek Verbeet

Freek Verbeet

Freek Verbeet

Ik heb namelijk zelf obesitas gehad tussen 8 en 14 jaar. Obesitas heb ik overwonnen door 50 kilogram te verliezen met mijn eigen manieren en regels te volgen. Diëtisten konden mij niet goed genoeg helpen met eetgedrag in die tijd

Ik loop alweer een tijd mee in de gezondheidsbranche. Sinds 2006 ben ik begonnen bij een low budget sportcentrum, terwijl ik de opleiding HBO rechten volgde. Deze opleiding bleek niet een goede keuze te zijn, omdat gezondheid een steeds grotere rol speelde in mijn leven. Ik heb namelijk zelf obesitas gehad tussen 8 en 14 jaar. Obesitas heb ik overwonnen door 50 kilogram te verliezen met mijn eigen manieren en regels te volgen. Diëtisten konden mij niet goed genoeg helpen met eetgedrag in die tijd. Daarom was ik gemotiveerd om de gezondheidsbranche te veranderen als het gaat om obesitasbegeleiding.

De keuze voor een nieuwe HBO opleiding was snel gemaakt. Ik ben de opleiding HBO Sport, Gezondheid en Management gaan doen. Hier ben ik afgestudeerd in 2011. Na deze opleiding ben ik meteen overgegaan op een managerfunctie bij een sportcentrum buiten Apeldoorn. Na drie jaar kwam ik erachter dat ik graag zelfstandig werk. Hierdoor ben ik Body2Coach begonnen in 2014 met alle ervaringen, cursussen en opleidingen die ik had opgedaan in de fitnessindustrie.

Na jaren Body2Coach kwam ik erachter dat ik een voorliefde had voor wetenschap. Publicaties, ethiek en verschillende onderwerpen kwamen regelmatig terug. Steeds vaker begon ik trainers/coaches en mijn eigen personeel op te leiden voor het vak “obesitasbegeleiding”. Dat betekende voor mij één ding: ik moet dit vaker doen in mijn eigen naam. Zo is Freekverbeet.nl ontstaan als naam. De plek waar je altijd terecht kunt voor alle vragen rondom obesitas en overgewicht.

Missie:

Freekverbeet.nl bestaat om de gezondheidsbranche naar een hoger niveau te tillen door middel van eerlijke en transparante informatie over obesitas en overgewicht.

Visie:

Mijn visie is om freekverbeet.nl een plek te maken waar professionals terecht kunnen voor de meest recente en kwalitatieve informatie omtrent obesitas en overgewicht.

Hoe kan Freek Verbeet jou helpen?

Mijn jarenlange praktijkervaring en voorliefde voor de wetenschap geef ik graag aan jou door. In de nabije toekomst zal Freekverbeet.nl een cursus maken op het gebied van obesitas.

Om je nu zoveel mogelijk op de hoogte te houden adviseer ik om mijn blogs te volgen.

Error validating access token: The user has not authorized application 591315618393932.

Instagram

Error validating access token: The user has not authorized application 591315618393932.