Incompany spreker

incompany spreker

Freek heeft jarenlange ervaring als personal trainer, leefstijlbegeleider en is een ervaringsdeskundige. Een juiste onderbouwing voor zijn methodieken is een strenge eis. Hij is zelf daarnaast 140 kilogram geweest en weet hoe zwaar het kan zijn om een ongezonde leefstijl om te schakelen naar een gezonde leefstijl! Daarom is hij uw ideale incompany spreker als het gaat om gezonde leefstijl!

Wie is Freek Verbeet?

Ik loop alweer een tijd mee in de gezondheidsbranche. Sinds 2006 ben ik begonnen bij een low budget sportcentrum, terwijl ik de opleiding HBO rechten volgde. Deze opleiding bleek niet een goede keuze te zijn, omdat gezondheid een steeds grotere rol speelde in mijn leven. Ik heb namelijk zelf obesitas gehad tussen 8 en 14 jaar. Obesitas heb ik overwonnen door 50 kilogram te verliezen met mijn eigen manieren en regels te volgen. Diëtisten konden mij niet goed genoeg helpen met eetgedrag in die tijd. Daarom was ik gemotiveerd om de gezondheidsbranche te veranderen als het gaat om obesitasbegeleiding.

Lees meer…

Mijn visie over leefstijl

Leefstijl wordt veelal gezien als de oplossing voor alle gezondheidsproblemen. Dat is niet helemaal waar. Een gezonde leefstijl kan goed helpen met ziekteverzuim, productiviteit en fitheid van medewerkers. Daarbij is leefstijl een onderdeel van een groter geheel die ik als “het leven” zelf benoem. Wanneer iemand weinig financiële middelen heeft, dan is een gezonde leefstijl niet nummer één op de lijst met veranderingen. Door simpele tips kan ook die doelgroep wat werken aan haar/zijn leefstijl!

Jouw (incompany) spreker op maat

Spreken op maat - Workshop op maat

Het is mogelijk om alles op maat te laten maken voor uw bedrijf. De sessie zal veel interactie bevatten en ook uw collega’s of medewerkers motiveren om te werken aan zichzelf. Dat kan via verschillende opdrachten of zelfs in een vorm van een workshop. Bij leefstijl zijn workshops een goede tool om inzicht te geven in de huidige situatie en waar iemand naartoe wil gaan. Daarbij moet u rekening houden met de onderwerpen: (werk)stress, slaappatroon, voeding, sport, bewegen, roken, alcohol en een stuk ethiek wat erbij komt kijken.

Wilt u een leefstijlcheck in uw bedrijf?

Mijn leefstijlcheck bestaat uit een gezondheidswaarde die uw bedrijf beoordeelt. Denk hierbij aan een gezonder kantinevoedsel, stimulatie van beweging onder medewerkers of juist de hoeveelheid stress onder medewerkers. Hoe gezond is uw bedrijf?

Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Error validating access token: The user has not authorized application 591315618393932.

Instagram

Error validating access token: The user has not authorized application 591315618393932.